ג'חנון|מאפה בצק שחום

במטבח התימני נוהגים להגיש שני מיני מאפה בשבת: ג'חנון וקובנה. הג'חנון הוא סוג של מאפה עלים המבושל על פלטה או בתנור למשך כל הלילה...

שעועית וטופו בתיבול עדין

לפניכם מתכון להכנת תבשיל מוקפץ עם טופו. אחד המתכונים שכמעט לא נדרשת בו עבודה.רק לחתוך ירקות, לחמם מחבת עמוקה או ווק ולהתחיל במה שאני...

סלט בורגול בריאות

בילדותי לא אהבתי את העלים הירוקים שהוכנסו לתבשילי הקדרה או הופיעו בתוך הסלטים ובצבצו במליות שונות שאותן הכינה אמי אסתר ז"ל. לא אהבתי את...

מרק בטטה ודלעת

לא משנה איזה מרק בוחרים, העיקר הוא להקפיד על שימוש נכון בחומרי הגלם ובטכניקת ההכנה. לפניכם מתכון למרק בטטה ודלעת עוד גרסה למרק כתום...

סלט עדשים וירקות

הסוד הוא בתיבולתמיד הוסיפו את התבלינים סמוך להגשה.הקפידו על איזון נכון בתיבול. שמרו על הטעם הטבעי של הירקות ואל תכסו אותם לחלוטין בתבלינים. הם...

ספיישל עוף

עוף ממולא

מסדרים את הראש/ שולחן החג, בטעמים מיוחדים שלא הכרתם זמן החגים הוא התקופה האהובה עלי בשנה. בבקשה, אל תרימו גבה. יש משהו באוויר שמרגיש ממש...

קציצות עוף על מצע ירקות

רגע של בית עם קציצות עוף על מצע של ירקות שכולם אוהבים. בטח כבר הבנתם שאני משתדלת תמיד להיות יצירתית, אבל אם אני מכינה...

שניצל קריספי

הביס הקריספי המושלם: אני מקבלת באופן קבוע שאלות וגם בקשות למתכונים שונים, בחרתי לענות על השאלה איך להכין שניצל מנצח לצד הטריקים לקבלת שניצל...

עוף ותפוחי אדמה בתנור

טעימה מהביתעם ישראל מתגלה מתחילת המלחמה ברגעיו היפים, בעזרה למפונים ולחיילים. והפעם במדור: שלוש מנות שקל להכין בכמויות גדולות, ונוח לשנע לשטחהימים הם לא...

חזה עוף בטמפורה ברוטב פיקנטי

ארוחת צהרים קלילה ומאוד אהובה על ילדים ובוגרים כאחד. קוביות עוף בטמפורה - טמפורה היא בלילת בצק שמגיעה אלינו מהמטבח היפני, והסיני  וגם במטבח...

שניצלונים

איך הופכים את השניצלונים הפשוטים למעדן אמיתי? הסוד הוא בציפוי וברוטב גמישות השימוש בחזה עוף הופכת אותו לחומר גלם פופולרי במיוחד, שכל אחד יכול ליהנות...

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

פסקל TV

סלסילות פילו במלית פירות

לפניכם רעיון פשוט ומהיר הכנה, להכנת מנת קינוח תוך 10-15 דקות. אפשר להכינה עם ריבועי בצק עלים מוכניםאו עם עלי פילו. בוחרים פירות העונה אהובים...

פאי בצל

הבצק לפאי הוא  מעט מלוח, הכמות היא גדולה לכן מומלץ להכין מהבצק שנותר חטיפים מלוחים או פשוטלהקפיאו עד לשימוש הבא.לממהרים ולחוסכי קלוריות ניתן לוותר על הבצק, ולצקת...

ירקות לכבושים

גרסה נפלאה של ירקות כבושים במינימום זמן ומקסימום טעם. חמיצות הירקות מתקבלת משימוש בחומץדבר המאפשר את שימור את הירקות זמן ממושך. ירקות לכבושים החומרים: לצנצנת של...

פסקל ממליצה

קרמבו וניל בבית

אפשר לרדת לקיוסק ולקנות את כדור השוקולד עם הקציפה הטעימה בפנים, ואפשר להכין אותו בבית, בהשקעה אדירה ותשומת לב לפרטים. כך תעשו זאת, שלב...

ריבה תוצרת בית

ריבה תוצרת בית אני מאוד אוהבת להכין ריבות ומנצלת כל פרי וירק כדי להכין מהם ריבות שונות ומגוונות. בחודש שעבר הכנתי לא פחות מ-15 סוגי...

פריז המתוקה שלי

פריז המתוקה שלי אל פריז אני מסוגלת לחזור שוב ושוב לפחות מספר פעמים בשנה אם הייתי יכולה. לכן אני מקפידה מאוד לגוון את הביקור בעיר...

סלט או שאוהבים להכין או שאוהבים שאחרים מכינים אותו עבורנו. לסלטים אין הילה של מאכל מסובך או מורכב ואינו דורש מיומנות ומורכבות בהכנה. סלט לדעתי זו שירה בכמה קולות, אשר אם משלבים בו נכון בין הכלים והניצוח  מדויק, מקבלים הפתעות מעניינות בצלחת. ואם תשקעו בהם מחשבה נוספת, תוכלו בקלות לשנע אותם אתכם לכל מקום.

סלט כרוב שזיפים תמרים ורימונים

salat1
דילוג לתוכן